Izvajanje delavnic in izobraževanj v obliki predavanj za starše. Izvajali bomo predavanja z naslednjimi temami: samopodoba, soočanje težav, tehnike učenja, predstavitev programov šol s prilagojenim programom širši javnosti, disleksija, govorno-jezikovne motnje, matematika – težava ali izziv ter druge, predavanje na temo vzgoje in postavljanja mej otroku. Predavanja bodo potekala po osnovnih šolah savinjske regije, ob predhodnem dogovoru s strokovnimi delavci – razredniki, ki bodo pobudniki teme, najbolj ustrezne za skupino staršev. Predavanja bodo v obsegu 2 ali več ur, oziroma po dogovoru.

Izvajanje delavnic in izobraževanj v obliki predavanj za otroke s posebnimi potrebami. Izvajali bomo predavanja in delavnice za otroke s posebnimi potrebami na temo: Kako se učim?, Potrebujem pomoč!, Sem zadovoljen in uspešen. Želimo vključiti otroke, ki v šolah že imajo dodatno strokovno pomoč ter tudi tiste, ki čakajo na postopek usmerjanja in so v šoli velikokrat neuspešni. Predavanja/delavnice bodo v obsegu 2 ur.

Izvajanje delavnic in izobraževanj v obliki predavanj za sorojence otrok s posebnimi potrebami. Izvajali bomo predavanja in delavnice za sorojence otrok s posebnimi potrebami na temo samopodobe: Moj brat/sestra je drugačna. Kako mu/ji lahko pomagam? Izobraževanja/delavnice bodo v obsegu 2 ur.

Izvajali bomo interventno komunikacijo preko foruma: vprašanje – odgovor. Vprašanja bodo starši lahko zastavljali celotnemu timu strokovnjakov: logopedu, specialnemu pedagogu, fizioterapevtu, razrednemu učitelju, psihologu. Na vprašanja bomo odgovarjali sproti.

Organizirali in izvedli bomo tabore, kjer bodo otroci kvalitetno in aktivno preživljali prosti čas, pridobili izkušnje in osvojili različne veščine – smučanje, plavanje, kuhanje, skrb zase. Učili se bodo vsakodnevnih dejavnosti in aktivnosti, ki jih bodo potrebovali v dobi odraščanja.

(Skupno 77 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost